Demola Helsinki 2016 voittaja on MPASSid tiimi

Demola Helsinki 2016 voittaja on MPASSid tiimi

Demola Helsinki perustettiin kesällä ja syksyllä oli ensimmäinen ryhmä. Demola Helsingissä oli 4 tiimiä, joilla oli hyvä ottaa toiminnasta ja prosesseista pienet hikottelut pois. Ohjasin MPASSid tiimiä (alussa viikoittain) ja sain vastailla aika haastaviin kysymyksiin. Käytimme Digipalvelutehdas Slackia arkiseen viestintään sähköpostin sijasta. Tiimin jäsenet olivat: Daniel Bruzual, Annika Haga, Nette Holopainen ja Annette Kemppi.

Tiimi haastoi meidät ja MPASSid idean. Saimme myös kuulla ikävältä tuntuvia (tosi)asioita. Tiimin tehtävä oli miettiä:

Miksi palveluntarjoajat eivät ole ottaneet MPASSid:ta laajemmin käyttöön? Mitkä ovat esteet räjähdysmäiselle kasvulle?

Yritysten haastattelua – syyt esiin

Usutin tiimin ottamaan yhteyttä yrityksiin, linkitin ihmisiä aluksi ja loput tiimi kontaktoi täysin itse. Oletettavasti tiimin aktivisuus yritysten parissa sai aikaan sen että muutama haastateltu yritys päätti saman tien integroitua.

Uutta mallia eli ratkaisun kimppuun

Sitten kun esteet oli löytynyt, tiimi alkoi rakentaa ratkaisua eli miten suunta käännetään. He päätyivät alustamaiseen lähestymistapaan, jossa MPASSid ei ole vain tunnistusta toteuttava palvelu, vaan paljon enemmän.

Tiimi yllätti meidät tuloksellaan, eli saimme sen mitä haimme – uuden näkulman.

OKM on käyttämässä Demola verkostoa 2017 entistä enemmän. Suunnitelma on vuositasolla laittaa 15 haastetta Demolaan ratkaistavaksi. Alla on pitchauksen video, jonka ääni valitettavasti alkaa jostain 3:00 paikkeilta. Onnistuin äänityksen aikana tehokkaasti aluksi peittämään iPadin mikin.

Lisää artikkeleita

Kommentoi

Kommenttisi*

Nimi*
Kotisivu