Kouluille

Samalla tunnuksella eri palveluihin

kaakkuri_770

Tilanne koulussanne saattaa olla parempi kuin odottaisi. MPASS -ratkaisun käytön lisääntyminen kouluissa ja palveluntarjoajien piirissä kasvaa koko ajan.

MPASS -ratkaisun avulla voit käyttää sinulle tuttua käyttäjätunnusta – samaa, jolla kirjaudut vaikka Facebookiin – myös silloin kun käytät esimerkiksi oppimisalustaa, digitaalista oppimateriaalia tai muuta järjestelmää. MPASS -ratkaisu toimii myös tablet -ympäristössä.

Mistä tunnistan MPASS -yhteensopivat palvelut ja tuotteet?

MPASS -ratkaisun kanssa yhteensopivat tuotteet ja palvelut tunnistat alla olevasta merkistä. Esimerkkejä MPASS -ratkaisua käyttävistä palveluista löydät täältä.

mpass_eca_fin-small

Entä kun meillä ei ole MPASS -käytössä?

Ratkaisun käyttö on ilmaista. Ainut asia, joka yleensä aiheuttaa hieman kuluja on integrointi. Mikäli käytössänne on tuotteita tai palveluita, jotka eivät ole MPASS -yhteensopivia, on parasta ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan (esimerkiksi oppimateriaalikustantaja) ja pyytää heitä tekemään integraatio mahdollisimman pian. Tältä sivustolta löytyy ohjeet integroinnin tekemiseen, joka tapauksesta riippuen voi viedä muutamasta tunnista useaan päivään.

Jos käytössänne on Wilma oppilashallintoratkaisu, tapahtuu käyttöönotto teidän kohdalla minuuteissa. Lue lisää. Kun Wilma muutokset on tehty, voit ilmoittaa tarvittavat tiedot MPASSid operaattorille tällä lomakkeella

Lisäksi tulee pyytää kunnan IT-hallintoa tekemään tarvittavat toimet omissa järjestelmissänne (esimerkiksi oppimisalustassa). Ohjeistamme löytyy tarvittavat tiedot myös heille.